Dades pràctiques

POSSIBILITATS D’ALLOTJAMENT:

Consulteu a internet les moltes ofertes d'allotjament que hi ha a Argelaguer, els pobles de la Vall del Llierca (Sant Jaume, Sales, Tortellà i Montagut) i el Comtat de Besalú.

Com a recomanació podeu trucar als nostres amics de "El Balcó del Llierca" (Cal Luthier, en Cesc i la Georgina, 616811871), que fan preu especial Violinada: 20€ per persona i nit en habitació compatida amb dret a nevera, cuins i sala d'estar, 15€ si són dues nits.

Si no teniu reserva per dormir, veniu sense camper o no disposeu de cap casa d'acollida, veniu ben equipats amb robes d'abric, sac i màrfega i trobarem algun racó.

COM ARRIBAR AL POBLE

Per a la gent que vol venir amb transport públic, l'opció més viable les amb l'autobús de la TEISA. Hi ha línies que venen des d'Olot, Banyoles, Girona i Barcelona. Podeu consultar els horaris a la pàgina web  https://www.teisa-bus.com/ca/rutes

Us adjuntem els horaris del cap de setmana des de Barcelona:
Recordeu que podeu comprar una targeta T-10 de deu viatges que podreu gastar per viatges Barcelona-Garrotxa per 35 € (és molt més econòmic).

Per la gent que veniu en cotxe, primer de tot, hem creat un Excel obert de compartir camí perquè tothom que li sobri lloc al cotxe i tothom a qui li falti plaça es puguin posar d'aord i, d'aquesta manera, reduïm entre tots la pejtada carbònica de La Violinada.
Apunteu-vos en aquest enllaç obert:

A més, us adjuntem també un mapa dels llocs on segur que podreu aparcar durant La Violinada. Som un poble petit, però hi haurà espai per a tothom!Aquestes són les ubicacions de cada punt! 1), 2) i 3)

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu d'enviar-nos un missatge al correu laviolinada@gmail.com o a la missatgeria de @laviolinada d'instagram.

Salut i música!